Visszaadni

Katarzyna Baranska Értékesítési vezető

Valódi vezető, tettrekész hozzáállással! Kasia sikeresen vette az útjába kerülő akadályokat és lépcsőről lépcsőre építette fel karrierjét. Itt az ideje, hogy beosztottjait is erre sarkallja.

A lengyelországi Linde Értékesítési vezetőjeként Kasia egy 13 főből álló sales back office csapatot irányít és támogat. Kasia mintegy tíz évvel ezelőtt ugyanebben a csapatban kezdte Lindés karrierjét; most rajta a sor, hogy a legtöbbet hozza ki kollégáiból.

Legfőbb célja, hogy nap, mint nap úgy motiválja és inspirálja kollégáit, ahogy annak idején az ő felettese és egyben mentora is tette. „Nagyon szeretek emberekkel dolgozni: szeretem megfigyelni a különböző karaktereket, érzelmeket, valamint hogy milyen kihívásokkal szembesülnek napi munkájuk során és hogyan oldják meg az új projekteket.”

Karrierje során Kasia sosem félt élni az új lehetőségekkel és félelmeit leküzdve, mindig felelősségteljesen néz szembe az újabb kihívásokkal.

„Bármin is dolgozzak éppen, nagyon szeretem másokkal együtt, csapatban tenni azt. Mindig igyekszem valamit újat tanulni másoktól.”

„Vezetőmtől megtanultam, hogyan menedzseljem a csapatom és hogyan építsek ki kapcsolatokat, valamint azt, hogy mindig vállaljam a felelősséget. Mentoromként tekintek rá, hiszen jelentős hatással volt karrieremre.”

Tények röviden

  • Helyszín: Varsó, Lengyelország
  • Indult @ Linde: 2004
  • Kedvenc film: Mindig változik. Szeretem Kevin Spaceyt, így most a Kártyaházban vagyok. Épp most láttam Everestet is, amit szerettem.
  • Kedvenc zeném: Sok jazz és klasszikus zenét hallgatok.