Vállalati és funkcionális személyzet, adminisztratív munkakörök

Legyél Te is a középpontban

Szeretsz központi tevékenységet ellátni? Versenyképességünk, növekedésünk és fejlődésünk érdekében mi, a Lindénél egy erős támogató csapatra támaszkodunk. A funkcionális támogatást ellátó szakembereink és adminisztratív munkakörökben dolgozó munkatársaink nemzetközi támogatást nyújtanak minden területen, velük együtt tudjuk elérni üzleti sikereinket.

Legyél Te is a Linde hangja: készíts a fenntartható növekedéshez szükséges elemzéseket és előrejelzéseket, felügyeld IT rendszereinket, támogasd munkatársainkat, vagy tartasd be compliance előírásainkat. Legyen szó marketing-kommunikációs, pénzügyi, beszerzési, HR, IT, vagy éppen jogi területről, elvárásunk mindig azonos: rendelkezz a fejlesztéseket elősegítő szemlélettel.

Tudja meg mindenki

Központi tevékenységet ellátó munkatársaink számos módon támogatják vállalatunkat. Hogy csak egy példát emeljünk ki: Ha tele vagy kreatív energiával Marketing-kommunikációs osztályunkon van a helyed. Nem elég, hogy úttörők vagyunk a modern technológiákban, gondoskodnunk kell arról is, hogy az emberek tudjanak erről! Az olyan projektjeink és innovációink, mint a BeeZero (hidrogén üzemanyagcellás autómegosztó szolgáltatásunk) és az úttörőnek számító Additív Gyártás projektünk (a fém alkatrészek rétegenkénti felépítése) kreatív koncepciói mögött rejlő elmék és marketing-kommunikációs osztályunk munkatársai együtt építik fel vállalatunk márkáját. Te is láthatod, hogy különböző vállalati funkcióink és területeink kéz a kézben, együtt dolgozva működnek csak igazán sikeresen.

Ez a megfelelő lehetőség számodra?

Olyan munkatársakat keresünk, akik látják az összképet ás átfogó módon gondolkodnak. Csapatjátékosokat, magabiztosan kommunikáló személyeket – azokat, akik hajlandók hozzátenni azt a bizonyos „pluszt” munkájukhoz. Ezen munkakörökben dolgozó szakembereink proaktívak - kezükbe veszik a vezetést. Nem elég számukra, ha valami egyszerűen csak „működik”, mindig a fejlesztés lehetőségét keresik. Amennyiben rendelkezel a felsorolt tulajdonságokkal, valamint a szükséges gazdasági (pénzügyi, kontrolling, számviteli, emberi erőforrás, marketing stb.) vagy egyéb módon kapcsolódó (jogi, közgazdasági, kommunikációs) ismeretekkel, akkor ez a megfelelő terület számodra a Lindénél.

Belőled is lehet...

• Kontroller
• IT munkatárs
• Pénzügyi elemző
• HR munkatárs
• Gyakornok nemzetközi területen
• Marketing kommunikációs szakértő
• Beszerzési munkatárs

Keress állást szerte a világban