Mérnökök, technikusok és üzemeltetési szakértők

Formáld velünk a jövőt!

Műszaki szakemberként mi lehetne jobb annál, mint látni a projekteket életre kelni a tervezőasztaltól egészen az üzembehelyezésig és működésig? Nem számít, hogy egy hatalmas létesítmény építésében veszel részt, hogy egy méreteiben apró, de jelentős újítást eszközölsz, vagy éppen egy új megoldással optimalizálod logisztikai tevékenységünket - a Lindénél biztos, hogy megtalálod a lehetőséget a változás megteremtésére.

A Linde egy olyan vállalat, melynek génjeiben van a mérnöki tudomány, és az innováció a legfőbb mozgatórugója. Szakembereink felülkerekednek a kihívásokon, tökéletesítik folyamatainkat, az ötletekből valódi termékeket hoznak létre, valamint új területeket fedeznek fel, hogy hozzáadott értéket teremtsenek ügyfeleink számára. Legyen szó tervezésről, építésről, az ellátási lánc menedzseléséről, üzemeltetésről, támogatásról, vagy kutatás-fejlesztésről: együtt, közös erővel innovációra és nagyszerű dolgok elérésre vagyunk képesek. Semmi sem lehetetlen számunkra.

Nincs túl nagy, vagy túl kicsi projekt

Globális projekteken szeretnél dolgozni? Mérnökeink nemrégiben elkészítették a világ öt legnagyobb levegőszétválasztó üzemét és sikeresen integrálták azokat a világ legnagyobb, Indiában található nyersolaj-finomítójába. Talán a fenntarthatóság a szenvedélyed? Akkor csatlakozz a mobilitás jövőjét - hidrogén segítségével és CO2 megtakarítási égési folyamatok fejlesztésével - formáló csapatainkhoz. Ha kisebb méretű megoldások érdekelnek megtervezheted, kifejlesztheted és telepítheted a legmodernebb élelmiszerfagyasztó technológiákat az ügyfelek telephelyein. Továbbá azok, akik szeretnek komplex logisztikai kihívásokat megoldani, csatlakozhatnak a cseppfolyós vagy palackos ellátási láncunkhoz. Legyen bármi a szakterületed, mi megtaláljuk a megfelelő pozíciót számodra szakértői csapatainkban.

Ez a megfelelő lehetőség számodra?

Olyan haladó szemlélettel rendelkező személyeket keresünk, akik logikusan gondolkoznak, fokozott figyelmet szentelnek a részleteknek és folyamatosan új, hatékony megoldásokon törik a fejüket. Azokat az embereket keressük, akik nem csak a működő dolgokra koncentrálnak, hanem azokon túltekintve látják, hogyan lehetne a folyamatokat továbbfejleszteni. Amennyiben ezek benned is megvannak, valamint rendelkezel a kellő szakismerettel mérnöki, műszaki vagy az ellátási lánc/logisztika területén, akkor a Lindénél a helyed.

Belőled is lehet...

• Karbantartó technikus
• Üzemmérnök
• Cserealkatrészekért felelős mérnök
• Cseppfolyós ellátási lánc tervező, elemző
• Disztribútor
• Projektmérnök
• Üzemvezető
• Étel- és Italgyártási piaci szegmens menedzser

Magyarországon elérhető álláslehetőségek