Healthcare és Homecare szakemberek

Tedd jobbá mások életét nap, mint nap

Szereted munkád eredményét mások arcán is látni? A Linde szívügyének tekinti, hogy változást hozzon az emberek életében, s ezt az egészségügyi és otthonápolási üzletágunk munkatársai valósítják és testesítik meg igazán. Azért dolgozunk, hogy biztosítsuk betegeink számára a jobb életminőség eléréséhez szükséges megoldásokat és lehetőségeket. Bármely pozíciót is töltöd be a területen, biztos lehetsz benne, hogy munkáddal jobbá teszed mások életét.

A Linde gyógyszeripari és orvosi gáztermékek, szolgáltatások és betegápolási programok partnere. Legfőbb célunk lehetővé tenni az egészségügyi szakemberek számára, hogy jobb és biztonságosabb betegellátást biztosíthassanak: ennek érdekében szakembereink számos területen - a kórházi gázterápiás tanácsadástól egészen a betegellátásig - tevékenykednek az egészségügyi szektorban.

Új lehetőség a betegeknek

A Linde orvosi gázokat biztosít ott és akkor, amikor arra szükség van, legyen szó kórházakról, otthonról vagy saját REMEO® központjainkról. A REMEO® saját innovatív programunk azon betegek számára, akik hosszútávon lélegeztetésre szorulnak: egy integrált ápolási mód, amely áthidalja a kórház és a beteg otthona közötti szakadékot. Oxigénterápiánk segítségével a kezelést a legkényelmesebb környezetbe, közvetlenül a betegek otthonába visszük. Az oxigénberendezések valamennyi típusát biztosítjuk egy dedikált betegkiszolgáló csoport, klinikai vezető, szervízvezető és légzőszervi tanácsadók támogatásával. Mindemellett vészhelyzeti újraélesztő berendezéseket is biztosítunk, beleértve az oxigénpalackokat és az automata külső defibrillátorokat is. Összességében csapataink a klinikai és orvosi ellátás teljes spektrumát lefedik és közös céljuk a beteg életminőségének javítása.

Ez a megfelelő lehetőség számodra?

Olyan emberekre van szükségünk, akik mások érdekeit is előtérbe tudják helyezni. Olyan emberekre, akik felelősségüknek tekintik, hogy gondoskodjanak másokról, a lehető legtöbb segítséget nyújtva. Olyan emberekre, akik empatikusak mások igényeivel szemben: emberekre, akik képesek meghallgatni másokat. Ezen munkakörök fegyelmet és kompromisszumok nélküli pontos munkavégzést igényelnek. Amennyiben rugalmas vagy és könnyedén alkalmazkodsz a változó környezethez, valamint rendelkezel kellő klinikai és/vagy kereskedelmi tapasztalattal: ez a megfelelő terület számodra a Lindénél.

Belőled is lehet...

• Orvoslátogató
• Gáz terápiák specialista
• Kórházi üzletkötő
• Gyógyszerész
• Homecare szakember

Magyarországon elérhető álláslehetőségek