Üzemeltető személyzet, palacktöltők és gépjárművezetők

Biztosítsd a Linde tevékenységét

Úgy érzed, szívesen dolgoznál a frontvonalon? Motivál a munkában való aktív részvétel? Üzemeltető személyzetünk, palacktöltőink és gépjárművezetőink létfontosságú szerepet töltenek be ellátási láncunkban. Gyakran ők jelentik a vállalat arcát - ők azok, akik napi szintű kapcsolatban vannak a vevőkkel. Mondhatni ők azok, akik üzleti tevékenységünk „motorjai” és „szállítják” ígéreteinket.

Ezekben a munkakörökben a biztonság kiemelt fontosságú, kezdve a megfelelő logisztikai tervezéstől a felelősségteljes ipari és egészségügyi gázok töltésén át, egészen a biztonságos kiszállításig. Ugyanakkor a biztonság mellett a pontosság is kiemelten fontos. Vevőink bizonyos gázok tekintetében egészen egyedi igényekkel rendelkeznek és mi büszkék vagyunk arra, hogy képesek vagyunk elvárásaikat teljesíteni. Te is érezni fogod ezt a személyes büszkeséget, amikor meglátod gázfelhasználási megoldásainkat működés közben és elmondhatod, hogy „Én is részese voltam az előállításnak/kiszállításnak.”

Irányító szerep az ellátási lánc fejlesztésében

A Linde end-to-end ellátási láncot biztosít. Elismerjük a folyamatban dolgozók hozzájárulását és hozzáadott értékeiket, ezért igyekszünk folyamatosan fejleszteni, könnyebbé tenni munkájukat. Folyamatosan optimalizáljuk palacktöltésünket és fejlesztjük szállítási hálózatunkat. Gépjárművezetőink - vevői közelségük miatt - bevonásra kerültek a vásárlói élményt célzó kezdeményezéseinkbe, úgy, mint például az Egyesült Királyságban végrehajtott „Buddy” („Haver”) programba. A program során a vevőkkel személyes kapcsolatban nem álló dolgozóink „összehaverkodtak” a sofőrökkel és útnak indultak, hogy lássák, milyen az élet az ő szemszögükből.

Ez a megfelelő lehetőség számodra?

Szervezett embereket keresünk. Olyan embereket, akik magabiztosan tudnak terveknek megfelelően dolgozni, képesek teljesíteni a töltési kvótákat, kezelni a kiszállításokat és időben leszállítani az árukat. Olyan emberekre van szükségünk, akik nagy nyomás alatt is képesek hideg fejjel gondolkodni. Ezen munkakörökben dolgozó szakembereink nem bújhatnak ki a felelősség alól, ha biztonságról van szó: itt a biztonságot előtérbe helyező gondolkodásmódra és éberségre lesz szükséged. Amennyiben megvannak benned ezek a készségek, valamint rendelkezel releváns tapasztalattal/képzettséggel, akkor ez a megfelelő terület számodra a Lindénél.

Belőled is lehet...

• Disztribútor
• Cseppfolyós áruszállító
• Gépjárművezető
• Orvosi gázszállító
• Palacktöltő munkatárs
• Operátor
• Karbantartó

Magyarországon elérhető álláslehetőségek