Értékesítési szakemberek, vevőszolgálat és üzletfejlesztés

Tereld vállalatunkat a helyes irányba

Tudsz olvasni az emberekben? Megérted az igényeiket? Lázba hoz az értékesítés? A Lindét és az ügyfeleket összekötő területen dolgozni kihívást jelentő feladat. A sikeres kapcsolat alapjainak lefektetésétől, a vevők igényeire szabott megoldások kidolgozásán át egészen az eladás utáni szolgáltatások kezeléséig a Te feladatod lesz, hogy a Lindét az élvonalban tartsd.

Sohasem ülünk a babérjainkon: vállalatunk folyamatosan fejlődik és alkalmazkodik. Csak akkor növelhetjük piaci részesedésünket, ha mi vagyunk a legjobbak, ebben pedig a megfelelő szakemberek segíthetnek. Szakembereink ragaszkodnak a kiváló vásárlói élményhez, a legjobb értékesítési folyamatokhoz és a leghatékonyabb eszközökhöz. Megragadják a felkínált lehetőségeket és biztosítják, hogy a Linde haladjon a korral. Mindez gyorsütemben történik és kihívást jelent, ugyanakkor ez tartja fent versenyképességünket.

A vevői elégedettség megőrzése

Képes vagy megérezni az emberek szükségleteit, még mielőtt azoknak hangot adnának? Úgy véljük „közel kell lenni a vevőinkhez” ahhoz, hogy igazán megérthessük igényeiket és olyan szolgáltatásokat fejleszthessünk ki, amelyek megfelelnek elvárásaiknak. Ennek érdekében folyamatosan olyan új kezdeményezéseket indítunk, mint például a Vásárlói Élmény (CX) felmérés és a Vevő hangja platform, melyek lehetővé teszik az igényekre való gyors reagálást. A vevői elkötelezettségi kezdeményezésekből szerzett meglátások és vélemények 2015-ben 118 optimalizációs projektet eredményeztek.

Ez a megfelelő lehetőség számodra?

Olyan iránymutató, érzelmek és kihívások által motivált embereket keresünk, akik kezdeményezőkészséget hoznak magukkal: ötleteik itt meghallgatásra találnak. Embereket, akik felkarolják a változást, és akiket mások elvárásai ösztönöznek arra, hogy a legjobbat nyújtsák. Szakértőink ezekben a munkakörökben szervezeteken átívelően és nemzetközi szinten dolgoznak. Mentori tevékenységet folytatnak, kezelik a költségvetéseket és a kiemelt vevőket. Amennyiben megvannak Benned ezek az értékek, valamint rendelkezel kellő szakmai tapasztalattal értékesítési, marketing, mérnöki vagy egyéb kapcsolódó területen, akkor a Lindénél a helyed.

Belőled is lehet...

• Területi üzletkötő
• Sales back office munkatárs
• Export ügyintéző
• Területi üzletkötő ipari területen
• Területi üzletkötő egészségügyi területen
• Alkalmazástechnikai mérnök
• Értékesítési vezető

Keress állást szerte a világban