I. helyezés "Az év Felelős Foglalkoztatója" pályázaton

Nagy örömmel számolunk be arról, hogy a Magyar Kormány „Az év Felelős Foglalkoztatója” pályázatán, a nagyvállalati kategóriában, a Pénzügyminisztérium Foglalkoztatáspolitikáért és Vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára, valamint az Országos Foglalkoztatási Alap független szakmai zsűrije az első hellyel jutalmazta a Linde Gáz Magyarország Zrt. humánpolitikai stratégiai döntéseit.

Idén 5 kategóriában 53 cég, 64 pályázatát bírálta el a szakmai zsűri. A nagyvállalatoknál külön értékelték a 251-2000 embert és a 2000-nél több munkavállalót foglalkoztató nagyvállalatokat. Előbbiek közül a Linde Gáz Magyarország Zrt. kapta meg kategóriájában az Év Felelős Foglalkoztatója 2019 díjat.  
 
A díjjal járó szakmai elismerés pozitív visszajelzés a vállalat számára, hogy az elmúlt évek programjai, intézkedései – melyek közül több, a munkatársak visszajelzése, illetve érdekképviseleti egyeztetések eredményeképpen születhetett meg – jó irányba viszik vállalatot a felelős foglalkoztatás, és vállalati kultúrát érintő témakörökben. 
 
Az eseményről a hazai médiában megjelent hírekben is olvashatnak, az alábbi linkekre kattintva.
 
https://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/foglalkoztataspolitikaert-es-vallalati-kapcsolatokert-felelos-allamtitkarsag/hirek/jo-iranyba-halad-a-magyar-gazdasag
https://www.origo.hu/gazdasag/20191105-pm-jo-iranyba-halad-a-magyar-gazdasag.html
https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/vas-megyei-helyezettek-az-ev-felelos-foglalkoztatoja-idei-palyazatan-3374838/