Információk a COVID-19 járvánnyal kapcsolatban

Számunkra elsődleges, hogy mindnyájan biztonságban legyünk és egészségesek maradjunk!

A Covid-19 vírus hatása vállalatunknál is ugyanúgy érezhető és látható, mint világszerte. A Lindénél mindenekelőtt elkötelezettek vagyunk az alkalmazottak, a vevők, az alvállalkozók, az üzleti partnerek, valamint környezetünk egészségének és biztonságának megőrzése iránt.  

Mint az orvosi és ipari gázok vezető gyártója és szállítója, ideértve a lélegeztetés területén nyújtott szolgáltatásokat és terápiákat, teljes mértékben elkötelezettek vagyunk a biztonságos üzemeltetési szabályok betartása és az ügyfelek megbízható ellátása iránt.  

 

Nagyon komolyan vesszük a Covid-19 járványt. A szokásos üzemeltetési gyakorlatainkon túl további óvintézkedésetek vezettünk be az utazással és a higiéniával kapcsolatban, valamint alkalmazottainktól és a külső vállalkozóktól elvárt viselkedés vonatkozásában, annak érdekében, hogy a vírus terjedését a lehető legnagyobb mértékben korlátozzuk. Továbbra is célunk a normál működés és ellátás fenntartása. 

   

Jelenleg nem számítunk ellátási hiányra. 

 

Szorosan nyomon követjük a helyi hatóságok javaslatait és ajánlásait, illetve készen állnak a vészhelyzeti terveink, hogy legjobb képességeink szerint biztosítsuk az ellátást. Készenléti terveinkkel az alternatív üzemeltetési és/vagy ellátási megoldások különféle lehetőségeit, valamint a személyzet változásait vagy a tartalékok feltöltését is mérlegeljük. Elsődleges célunk a biztonságos üzemeltetés és a megfelelő készlet biztosítása, valamint a felkészülés a potenciálisan megnövekedett gyártási és forgalmazási feladatokra. 

 

Arra ösztönözzük munkavállalóinkat, hogy ne kockáztassanak, és támogatjuk az otthoni munkavégzést. Fontos szállítóként azonban a kritikus időkben fizikailag jelen kell lennünk, hogy támogassuk azon ügyfeleinket, akik rászorulnak. Különösen büszkék vagyunk azokra a munkavállalókra, akik biztosítják a folyamatos ellátást - termelési és értékesítési munkatársaink, sofőrjeink és vállalkozóink. Mindegyikük szigorúan követi a közegészségügyi útmutatásokat, biztosítva, hogy termékeink biztonságosan megérkezzenek az ügyfelekhez. 

 

Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen információra van szüksége, vagy ha bármit tehetünk a további támogatása érdekében. 

  

Szoros együttműködéssel sikerül átjutnunk ezeken a kihívásokkal teli időkön és továbbra is folytathatjuk sikeres üzleti tevékenységünket.